Formular de înscriere - Modul 2 < ONLINE>

Declarație de Consimțământ

Sunt de acord ca NetAcad Oradea să proceseze datele mele personale introduse în formularul de însriere la cursuri  în următoarele scopuri:

  • Furnizarea de informații prin intermediul e-mail-ului, SMS-ului, telefonului, platformelor de social media referitoare la datele de începere ale cursurilor, campanii de marketing, oferte speciale, evenimente și/ sau alte forme de publicitate, precum și contactarea în vederea desfășurării de sondaje de opinie a clienților.

Consimțământul în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal, precum și furnizarea datelor menționate mai sus sunt necesare pentru înscrierea la curs.

Acest consimțământ poate fi revocat în orice moment, cu efect ulterior printr-o notificare către NetAcad Oradea prin trimiterea unui email la adresa info@netacad-oradea.ro

Scroll to Top
WhatsApp Întreabă pe WhatsApp !

Noua Certificare CCNA !

ianuarie 2019

CCNA Routing and Switching

  • Ce vei învăța:
Proiectarea, construirea, depanarea, optimizarea și întreținerea rețelelor de date-voce-video
  • Cum vei învăța:
Sala de curs. 2 zile pe săptămână, după amiaza. Ai acces si online la NOUL suportul oficial de curs de la Cisco: teorie, laboratoare, teste și examene.
  • Cine te ajută:
Trainerul în sală și pe o platforma online exista un forum de discuții. Trainerul  îți va răspunde la întrebări, va activa examenele și te va ajuta la laboratoare.

Au mai ramas ...

Days
Hours
Minutes