Fortinet NSE4

Daca esti interesat să devii un profesionist în securizarea rețelei, mai ales în peisajul cybersecurității globale de azi, cu siguranță ar trebui să iei în considerare o certificare Fortinet.

Fortinet NSE 4 este prima certificare tehnică pe care ar trebui să o dețină un expert Fortinet, este primul pas spre nivelul “Profesionist”.

 

Pe scurt despre cursurile Fortinet

Fortinet este o companie IT din Statele Unite lider în produse și soluții de securitate (Firewall, Anti-Virus, IPS – Intrusion Prevention System). Compania Fortinet este cunoscută pentru fiabilitatea, facilitățile de configurare și management ale echipamentelor sale. Vezi mai multe !

Confruntându-se cu un peisaj de amenințări din ce în ce mai ostil, companiile extind investițiile în securitatea infrastructurii, dar se luptă si pentru a obține talentele rare, din ce în cemai cerute pentru a le implementa și opera soluțiile.” a declarat Ken Xie, fondator, director al consiliului și CEO al Fortinet.

Pentru a facilita dezvoltarea, educația  talentelor și a reduce lipsa de calificare din securitatea cibernetică Fortinet a creat programul  Fortinet Network Security Academy din care facem și noi parte  începand cu data de 20 august 2020. Suntem acreditați pentru organizarea de cursuri de securitate in cadrul acestui program. Vezi aici !

Ce este programul Fortinet Network Security Academy ?

Programul este derulat cu scopul de a crește accesul la resurse educaționale, de a crea noi oportunități pentru actualii și viitorii profesioniști în securitate ale căror abilități vor fi importante pentru asigurarea unei creșteri continue a economiei digitale.

Pentru obținerea certificărilor Fortinet NSE – Network Security Expert – se utilizează un curiculum pe 8 nivele care progresează de la fundamentele securității cibernetice și contextul general către strategii de implementări de securitate avansată și concepte tehnice. Cu cat numărul NSE este mai mare cu atat gradul de specializare este mai ridicat.

Cum să începeți studiul pentru certificare?

Vă puteți înscrie aici pentru cursul Fortinet NSE4,  primul nivel de certificare Fortinet. Cerința preliminară este înțelegerea la nivel de bază a rețelei. Înțelegerea ar putea veni din experiență în sectorul IT, sau dacă nu ai experiență este recomandat să te înscrii  la  cursul de baza Cisco CCNA.  Vă puteți înscrie aici pentru cursul de bază.

Cursul Cisco CCNA are 3 Module în care veți dobândi cunoștinte de bază ale rețelei – modelul OSI (absolut obligatoriu de cunoscut), subnetarea, VLAN, functionarea de baza a principalelor protocoale  de retea: DHCP, DNS, TCP, etc. … mai multe detalii aici. Fără să înveți fundamentele este dificil să înțelegi concepte mai avansate.

Ce contine cursul Fortinet NSE4 ?

Cursul conține 2 Module care vă pregătesc pentru certificarea NSE4:

  • Modulul 1 : FortiGate Security – cu durata de 8 săptămâni (vezi detalii mai jos);
  • Modulul 2: FortiGate Infrastructure – cu durata de 6 săptămâni (vezi detalii mai jos);

Care sunt cerințele pentru obținerea certificatului NSE 4?

În prezent, trebuie să treceți examenul Fortinet NSE 4 la unul dintre centrele de testare Pearson VUE de oriunde în lume.

Cat costa examenul Fortinet NSE4 ?

Rețineți că examenul in centrele de testare VUE costă 400 de dolari, dar studentii Academiei NetAcademy Oradea beneficiaza de un voucher (discount) la acest examen.

Avantajul participarii la cursurile Fortinet NSE4 în cadrul NetAcademy Oradea ?

În primul rând aveți acces la suport acreditat, cursul este ținut de trainer autorizat Fortinet, aveți acces la materiale de studiu, ghiduri de lucru, laboratoare pregătite pe mașini virtuale licențiate Fortinet  (FortiGate, FortiManager, FortiAnalyzer),   bază de date cu întrebări pregatitoare pentru examenul de certificare.

Nu uitati de voucherul la examinarea VUE și un discount de 60 % la materiale de studiu sau cărti de specialitate Fortinet.

 

Ce vei învăța

În laboratoarele interactive, vei explora politicile de firewall, autentificarea useri, VPN SSL, utilizarea profilurilor de securitate (precum IPS, antivirus, filtrare web), controlul aplicațiilor, rutare avansată, modul transparent, infrastructură redundantă, VPN IPsec site-to-site, conectare simplă(SSO), proxy web și comenzi de diagnosticare.

Locuri de muncă

Tehnician de rețea,
Tehnician de securitate a rețelei, Administrator de rețea,
Administrator de securitate a rețelei, Specialist în securitate rețelei,

Cine te angajează

Instituții publice sau orice companie care dorește să-și securizeze rețeaua împotriva atacurilor informatice

Modulul 1 - FortiGate Security

Abonează-te la Newsletter și fii primul care află ultimele noutăți !

Trimite-ne mesajul tău și îți răspundem în cel mai scurt timp

Scroll to Top
WhatsApp Întreabă pe WhatsApp !