Welcome

Dacă dorești să deprinzi de la zero o nouă abilitate în domeniul networking sau security, te pregătesti pentru un examen de certificare CCNA R&S, Security sau Cybersecurity sau dorești doar să-ți reîmprospătezi memoria cu ceva ce ai învățat în trecut, atunci ai ajuns la locul potrivit.

Misiunea noastră

Să fim un partener de încredere care să îți asigure dobândirea de competențelor și cunoștințelor necesare în dezvoltarea carierei tale în domeniul networking și securitate informatică.

Cu ce ne ocupăm

Organizăm cursuri și concepem tutoriale on line, contra cost sau gratuite.  Ne străduim să ai parte de o experiență  “altfel” : relaxantă, informală dar temeinică și riguroasă pentru că ne dorim cu adevărat să-ți fim PARTNER în dezvoltarea carierei tale.

Scurt istoric NetAcad Oradea

Tehnologia schimbă lumea prin conectarea în retea a miliarde de dispozitive și prin  îmbunătățirea modului în care trăim, muncim, ne distram și a felului in care tratăm planeta noastră. 

Am  început în 2003 prin parteneriatul educațional cu compania Cisco devenind astfel prima Academie Cisco din partea de vest a țării.

De atunci au trecut mai bine de 15 ani, timp în care am ajutat sute de studenți ai cursurilor NetAcad să-și urmeze și să dezvolte o carieră de succes în domeniul IT. Absolvenții noștrii sunt acum administratori de rețea, manageri IT la mari companii sau lucreaza chiar în cadrul companiei Cisco, alții sunt deja la nivelul expert deținând mult râvnita certificare CCIE.

Trainer NetAcad Oradea

Cu peste 19 ani experiență în domeniul IT, Alexandru Țenț a proiectat, implementat și a operat rețele de date, rețele supraveghere video și securitate fizica începând de la cel simple pâna la rețele complexe de date- voce pentru  proiecte transfrontaliere ale unor institutii publice. Are experiență în lucrul cu echipamente Cisco și Fortinet. Deține certificari CISCO Routing and Switching și CyberSecurity.

Alexandru este trainer Cisco la NetAcad Oradea de peste 15 ani.

1
Cursuri ținute
desk-classroom-pngrepo-com
1
Studenți
Student-3-512
1
Ore de curs
timer
Scroll to Top
WhatsApp Întreabă pe WhatsApp !

Noua Certificare CCNA !

MAI 2020

CCNA Routing and Switching

  • Ce vei învăța:
Proiectarea, construirea, depanarea, optimizarea și întreținerea rețelelor de date-voce-video
  • Cum vei învăța (vezi un demo mai jos) :
Conferinta REAL Time ONLINE cu WebEx 
pus la dispozitie de Cisco !
2 sau 3 zile pe săptămână, seara de la orele 18:00. 
Laboratoare online cu softul de simulare Packet Tracer.
  • Cine te ajută:
Trainerul  pentru ca, pe platforma online are ecranul share-uit cu toti participantii, asa ca puteti pune intrebari in cadrul conferintei online oricand aveti neclaritati – exact ca in sala de curs.

Au mai ramas ...

Days
Hours
Minutes